Довідка

Поліпшувач Олімпіум Здоба Паска

Поліпшувач Олімпіум Здоба Паска 10 % для виготовлення пасок, панеттоне та дріжджових здобних виробів. Виробник поліпшувача ділиться з нами рецептурою приготування тіста. СИРОВИНА ВИТРАТИ СИРОВИНИ, кг Поліпшувач Олімпіум Здоба Паска 10 % 10,0 10,0 Борошно пшеничне в/г 90,0 90,0 Дріжджі пресовані 6,0 8,0 Цукор 10,0 20,0 – 22,0 Маргарин 8,0 15,0 Яйця курячі – 8,0 Родзинки (цукати)/дропси шоколадні 15,0 15,0 Вода 55,0 – 56,0 36,0 – 38,0   Тісто для виробництва паски/панеттоне готується безопарним способом. В діжу просіюють борошно, додають поліпшувач, дріжджі, цукор, 2/3 маргарину (попередньо розтопленого), яйця курячі, воду згідно розрахунку. Тісто замішують 4 – 6 хв. на першій […]

Хлібопекарські дріжджі та їх різновиди

Хлібопекарські дріжджі – вид біологічного розпушувача тіста. Використовуються в основному в хлібопекарстві для приготування тіста із пшеничного борошна і тіста із суміші пшеничного та житнього борошна, а також, для випічки деяких видів кондитерських виробів, наприклад, кексів із здобного дріжджового тіста. Являють собою мікроорганізми з сімейства сахароміцетів, основний використовуваний вид – Saccharomyces cerevisiae. Різновиди хлібопекарських дріжджів. Рідкі дріжджі. Використовуються на великих підприємствах з виробництва хліба (хлібозаводах). Пресовані дріжджі. Являють собою спресовані свіжі дріжджі. Перед застосуванням їх слід розчинити в теплій рідини. Одній чайній ложці сухих дріжджів відповідає 12 грам пресованих. Свіжі пресовані хлібопекарські дріжджі містять близько 75 % вологи (на 75 […]

Mila виготовляє широкий і захоплюючий асортимент продукції. Основою молочних продуктів TM Mila є свіже молоко 2400 сімей гірських господарств по всьому Південному Тіролю. Більшість фермерів працюють з дуже маленькими господарствами, в середньому лише 14 корів стоять у хлібу фермера Mila. Фермери збирають свіже молоко 365 днів на рік і перетворюють його на якісні продукти. Фермери, які працюють з Mila, гарантують: 100 % молока з Південного Тіролю – 100% свіже з гір – 100% задоволення – без ГМО. Фермери щодня постачають молоко на заводи у Больцано та Бруніко, де його переробляють три зміни. Два заводи спеціалізуються на виготовленні різних виробів. В […]

Не секрет, що бджолам загрожує вимирання. Нещодавно у звіті ООН було виявлено, що в світі глобальний ризик вимирання мільйона видів тварин. З цих видів кількість запилювачів, зокрема деякі види бджіл, постійно зменшувалась, в середньому 11 видів втратили між 1980 та 2013 роками. І це лише у Великобританії. Враховуючи вирішальну роль бджіл у підтримці екосистем, група фермерів з молочного кооперативу Arla Foods розпочала пробну ініціативу. Вони хотіли побачити, чи можна їх зусилля щодо екологічно чистого молочного господарства розширити, щоб сприяти збільшенню популяції диких бджіл. Проект Запилювач (Pollinator) є частиною програми стандартів фермерського господарства для молочних кооперативів, Arla UK 360. У рамках […]

Шоколад CREA – результат ретельних досліджень, спрямованих на розробку продуктів для професійного використання: промислового та для застосування у невеликих підприємства, здатного гарантувати відмінні результати у виробництві шоколаду, морозива та кондитерських виробах. Різні рецепти будь-якого використання: ліплення, каркаси цукерок, покриття, начинка, використання для морозива, у випеченому виробі або для прикраси. Чорний, молочний та білий шоколад: кожен рецепт шоколаду CREA для професійного використання особливий. Кожен використовуваний інгредієнт ретельно підбирається та калібрується, щоб гарантувати унікальність у кожному рецепті. ЧОРНИЙ ШОКОЛАД Продукція CREA відповідає всім потребам клієнтів. Асортимент включає не лише специфічний аромат, але і різні рівні текучості, а також відсотки какао. Компанія CREA […]

Вишукані какао боби, з окремих плантацій були ретельно відібрані та дбайливо перероблені, щоб познайомити вас з Noir Perou. Пориньте у загадкові куточки Перу, відчуйте захоплюючий смак цього краю. Відмінний смак, консистенція, аромат, блиск та оптимальна кристалізація Noir Perou наділяють його перевагами серед іншого шоколаду. Зручна упаковка з герметичним замком, зберігає аромат шоколаду та всі його характеристики. Шоколад Noir Perou вражає інтенсивним шоколадним смаком та фруктовим ароматом. Збалансоване поєднання  фруктової кислинки та гіркоти шоколаду. Tортіно Шоко-Тоффі: Iнгредієнти: Намелака з чорного шоколаду/ dark chocolate namelaka:           г Молоко / Milk                                                                                           1500 Сироп Глюкози / Glucose Syrup                                                           75 Шоколад Noir Perou […]

Шарлотка – легкий бісквітний пиріг з невеличкими шматочками пряженого яблука. Цей десерт готується з недорогих інгредієнтів, більшість з яких завжди є під рукою. Ось кілька дрібничок, які допоможуть приготувати незрівнянну Шарлотку: – використовуйте яйця кімнатної температури; – використовуйте електричний міксер: він допоможе включити більше повітряних бульбашок у збиті яйця, що в свою чергу зроблять Шарлотку більш легкою і повітряною; – не перемішуйте, поки додаєте борошно до яєць, просто обережно додайте борошно, поки воно з’єднається з яйцями; – використовуйте правильну форму для випічки. Цей рецепт призначений для сковороди діаметром 23 см, круглої форми для випічки діаметром 21 – 23 см або […]

Коли засновники компанії “Чумак”, молоді шведські підприємці Йохан Боден та Карл Стурен, вперше приїхали до України у 1993 р., їм було всього близько 20 рокiв. Обидва вони займалися сімейним бізнесом з виробництва овочів у Швеції. Коли вони потрапили до України, то знайшли нові можливості та плацдарм для створення власної компанії. Поступово народилася ідея назви компанії “Чумак”. Ця назва має коріння в українській історії та тісно пов’язана із регіоном, де розташована компанія. “Чумак” відзначає свій день народження 29 травня, тому що у цей день в 1996 роцi була заснована українська компанія ЗАТ “Чумак” із стартовим капіталом 4.1 мільйона доларів США. Подальша […]

Дріжджі Саф-Момент є продуктом компанії Lesaffre — підприємства світового рівня з понад 160-річним досвідом виробництва дріжджів. У своїй діяльності підприємство Lesaffre враховує потреби кожного клієнта — від великих хлібозаводів до домогосподарок. Продукція компанії продається у понад 180 країнах світу. Продукція компанії Lesaffre виробляється виключно із сировини високої якості згідно з європейськими стандартами і не містить консервантів. Велика увага приділяється санітарно-гігієнічним нормам, вдосконалюються процеси виробництва, безперервно контролюються умови зберігання та транспортування. Для виробництва дріжджів Саф-Момент використовують спеціально розроблені штами дріжджів. Дріжджі Саф-Момент — це натуральний продукт, з якого завдяки унікальній технології видалено частину вологи, а вакуумна упаковка дозволяє дріжджовим клітинам зберігати […]

«Компанія Ензим» – підприємство, яке завдяки сумлінній праці та інноваційним ідеям утвердилося на ринку професійного хлібопечення, як один з найкращих виробників дріжджової продукції. Щороку з дріжджів компанії виготовляється близько 2,5 млн т хліба. Найвагомішим показником стрімкого розвитку «Компанії Ензим» є значно збільшена за останні роки частка експорту продукції, яка сьогодні складає близько 40% виробництва дріжджів підприємства. Продукція компанії постачається у такі країни Європи, як Нідерланди, Бельгія, Німеччина, Польща, Чехія та Словаччина. Близько 60% вітчизняного ринку дріжджів забезпечується продукцією «Львівські дріжджі». Основною діяльністю підприємства є виготовлення пресованих та сухих дріжджів. Асортимент дріжджів компанії представлений такими продуктами: 1. Пресовані хлібопекарські дріжджі «Екстра» […]

Одним із напрямків виробництва ТзОВ “Олімпіум” є Сухі креми, які пришвидшують і полегшують процес виробництва хлібобулочних та кондитерських виробів, тортів, тістечок тощо. Крем заварний порошкоподібний Екстра характеризується приємним молочно-ванільним смаком і ароматом, ніжним кольором жовтого відтінку. Застосовується для приготування вишуканих кремів, наповнення еклерів, перемащування різних видів тістових заготовок тортів, десертів, а також в якості наповнювача для пампушків. Крем Екстра стабільний в процесі випічки та заморозки. Дозування: 350 г на 1 літр води або молока. Крем холодного приготування Сметанковий термостабільний – делікатний порошкоподібний крем, особливістю якого є висока стабільність, делікатна і пухка структура, а також неповторний сметанковий смак. Досконалий для наповнення […]

Компанія Farm Frites була створена в 1971 році. В основу її лягли такі справжні цінності, характерні для сільської місцевості, як чистота, чесність, сім’я і любов до землеробства. Компанія дбає про навколишнє середовище і місцеві спільноти, прагне працювати в інтересах клієнтів, споживачів, фермерів, працівників і сусідів.        

ТОВ “Спілка Пекарських Центрів” – компанія, створена в 2007 році, шляхом об’єднання десяти великих підприємств-дистриб’юторів з різних регіонів України для забезпечення виробників сировиною найвищої якості за найкращими цінами. Вся торгова і маркетингова діяльність компанії підпорядкована меті – бути найкращими партнерами для споживачів. Щорічна участь у міжнародних виставках і семінарах трансформувало компанію в одного з великих імпортерів сировини від провідних виробників більш ніж з 20 країн світу! Постійний розвиток і рух вперед міцно закріпили за СПЦ статус лідера в ринковому сегменті серед постачальників кондитерської та хлібопекарської сировини і групи товарів HoReCa. Важливою діяльністю ТОВ “Спілка Пекарських Центрів” є контроль якості товару, […]

Альтернатива рослинних вершків – це швидкозростаючий сегмент у новій категорії продуктів розробки харчових всьому світі. На сьогоднішній день алергія на коров’яче молоко, непереносимість лактози, калорійність і поширеність гіперхолестеринемії, більша перевага вегетаріанських дієт вплинула на споживачів при виборі альтернатив коров’ячого молока. Спостерігається тенденція до зростання попиту на рослинні вершки, які можуть слугувати недорогим замінником тваринних.

Pritchitts Gold від ірландської компанії Lakeland Dairies – це суміш високоякісної пахти, сухої пахти, натуральних вершків та рослинної олії. Цей продукт має всі переваги натуральних вершків та володіє такими властивостями як: – стабільність – легко набиваються до об’єму майже в 3 рази більшого, не просідають, що значно розширює можливості їх використання; – pH-стабільність – добре змішуються з кислими інгредієнтами та легко вбирають різні аромати на кшталт полуниці та шоколаду; – універсальність – однаково ефективно використовуються як для приготування гарячих страв, так і в холодному цеху; – об’єм – при набиванні об’єм збільшується майже в 3 рази; – вдосконалені молоком – […]

Pritchitts Gold від Lakeland Dairies – більше, ніж натуральні вершки
Pritchitts Gold від Lakeland Dairies – більше, ніж натуральні вершки
Ми використовуємо файли cookie для покращення роботи сайту. Продовжуючи відвідування нашого сайту, Ви погоджуєтеся з використанням даних. Дізнатися більше