Довідка

Сир Маскарпоне виник у Середні Віки в Ломбардії, регіоні на півночі Італії  з багатою молочною та сільськогосподарською історією. У 16 – 17 ст. місцеві молочарі прославилися виробництвом сиру схожого на вершковий ніжний крем, відомий як Маскарпоне. Походження назви достеменно невідоме, але є три популярні вірування: 1️⃣ Вважають, що слово Маскарпоне є похідною від іспанської фрази “mas que bueno” (більш ніж добре) і є результатом панування Іспанії над Італією. 2️⃣ Дехто вважає, що Маскарпоне походить від слова «mascarpia», яким в Ломбардії називали сир Рікота. Сири Рікота і Маскарпоне виробляють схожими способами. 3️⃣ Третій можливий варіант – назва походить від «mascarpa», побічний молочний продукт, виготовлений із […]

Рецепт Тірамісу від виробника сиру маскарпоне  MILA (Італія):  Інгредієнти: –  4 свіжих курячих яйця (кімнатної температури); –  500 г сиру маскарпоне MILA; – 100 г цукру; – 1 пачка печива Savoiardi; – 250 мл кави еспресо (кімнатної температури); – 1 столова ложка цукру; – 2 столових ложки вина Марсала або віскі; – какао-порошок IRCA.  Приготування: 1️⃣ Відділіть білок від жовтка яйця, збийте білки до твердих піків, додаючи 50 г цукру потроху. 2️⃣ За допомогою міксера збийте жовтки з рештою 50 г цукру до легкої та пишної маси. Додайте маскарпоне і збивайте кілька хвилин до кремової суміші. 3️⃣ Акуратно за допомогою шпателя включіть яєчний білок у суміш маскарпоне. 4️⃣ Розчиніть столову ложку […]

1️⃣0️⃣ способів застосування мигдального борошна: 1️⃣ Млинці 😀. Для надання витонченого смаку млинцям, замініть чверть борошна на мигдальне борошно, або спробуйте приготувати млинці зі 100 % мигдального борошна. 2️⃣ Булочки ☺️. Для збільшення кількості білка в булочках замініть чверть борошна на мигдальне борошно. 3️⃣ Панірування 🍗. Використовуйте мигдальне борошно замість панірувальних сухарів для приготування страв з риби чи курятини. 4️⃣ Котлети або м’ясний рулет 🍖. Замініть хліб, який використовуєте у своїх улюблених рецептах мигдальним борошном. 5️⃣ Паста (макарони) 🍝. Збільшуйте вміст білка в своїх свіжих макаронних виробах, замінивши третину борошна на мигдальне. 6️⃣ Печиво 🍪. Спечіть хрустке мигдальне печиво. 7️⃣ […]

Поліпшувач Олімпіум Здоба Паска

Поліпшувач Олімпіум Здоба Паска 10 % для виготовлення пасок, панеттоне та дріжджових здобних виробів. Виробник поліпшувача ділиться з нами рецептурою приготування тіста. СИРОВИНА ВИТРАТИ СИРОВИНИ, кг Поліпшувач Олімпіум Здоба Паска 10 % 10,0 10,0 Борошно пшеничне в/г 90,0 90,0 Дріжджі пресовані 6,0 8,0 Цукор 10,0 20,0 – 22,0 Маргарин 8,0 15,0 Яйця курячі – 8,0 Родзинки (цукати)/дропси шоколадні 15,0 15,0 Вода 55,0 – 56,0 36,0 – 38,0   Тісто для виробництва паски/панеттоне готується безопарним способом. В діжу просіюють борошно, додають поліпшувач, дріжджі, цукор, 2/3 маргарину (попередньо розтопленого), яйця курячі, воду згідно розрахунку. Тісто замішують 4 – 6 хв. на першій […]

Хлібопекарські дріжджі та їх різновиди

Хлібопекарські дріжджі – вид біологічного розпушувача тіста. Використовуються в основному в хлібопекарстві для приготування тіста із пшеничного борошна і тіста із суміші пшеничного та житнього борошна, а також, для випічки деяких видів кондитерських виробів, наприклад, кексів із здобного дріжджового тіста. Являють собою мікроорганізми з сімейства сахароміцетів, основний використовуваний вид – Saccharomyces cerevisiae. Різновиди хлібопекарських дріжджів. Рідкі дріжджі. Використовуються на великих підприємствах з виробництва хліба (хлібозаводах). Пресовані дріжджі. Являють собою спресовані свіжі дріжджі. Перед застосуванням їх слід розчинити в теплій рідини. Одній чайній ложці сухих дріжджів відповідає 12 грам пресованих. Свіжі пресовані хлібопекарські дріжджі містять близько 75 % вологи (на 75 […]

Mila виготовляє широкий і захоплюючий асортимент продукції. Основою молочних продуктів TM Mila є свіже молоко 2400 сімей гірських господарств по всьому Південному Тіролю. Більшість фермерів працюють з дуже маленькими господарствами, в середньому лише 14 корів стоять у хлібу фермера Mila. Фермери збирають свіже молоко 365 днів на рік і перетворюють його на якісні продукти. Фермери, які працюють з Mila, гарантують: 100 % молока з Південного Тіролю – 100% свіже з гір – 100% задоволення – без ГМО. Фермери щодня постачають молоко на заводи у Больцано та Бруніко, де його переробляють три зміни. Два заводи спеціалізуються на виготовленні різних виробів. В […]

Не секрет, що бджолам загрожує вимирання. Нещодавно у звіті ООН було виявлено, що в світі глобальний ризик вимирання мільйона видів тварин. З цих видів кількість запилювачів, зокрема деякі види бджіл, постійно зменшувалась, в середньому 11 видів втратили між 1980 та 2013 роками. І це лише у Великобританії. Враховуючи вирішальну роль бджіл у підтримці екосистем, група фермерів з молочного кооперативу Arla Foods розпочала пробну ініціативу. Вони хотіли побачити, чи можна їх зусилля щодо екологічно чистого молочного господарства розширити, щоб сприяти збільшенню популяції диких бджіл. Проект Запилювач (Pollinator) є частиною програми стандартів фермерського господарства для молочних кооперативів, Arla UK 360. У рамках […]

Шоколад CREA – результат ретельних досліджень, спрямованих на розробку продуктів для професійного використання: промислового та для застосування у невеликих підприємства, здатного гарантувати відмінні результати у виробництві шоколаду, морозива та кондитерських виробах. Різні рецепти будь-якого використання: ліплення, каркаси цукерок, покриття, начинка, використання для морозива, у випеченому виробі або для прикраси. Чорний, молочний та білий шоколад: кожен рецепт шоколаду CREA для професійного використання особливий. Кожен використовуваний інгредієнт ретельно підбирається та калібрується, щоб гарантувати унікальність у кожному рецепті. ЧОРНИЙ ШОКОЛАД Продукція CREA відповідає всім потребам клієнтів. Асортимент включає не лише специфічний аромат, але і різні рівні текучості, а також відсотки какао. Компанія CREA […]

Вишукані какао боби, з окремих плантацій були ретельно відібрані та дбайливо перероблені, щоб познайомити вас з Noir Perou. Пориньте у загадкові куточки Перу, відчуйте захоплюючий смак цього краю. Відмінний смак, консистенція, аромат, блиск та оптимальна кристалізація Noir Perou наділяють його перевагами серед іншого шоколаду. Зручна упаковка з герметичним замком, зберігає аромат шоколаду та всі його характеристики. Шоколад Noir Perou вражає інтенсивним шоколадним смаком та фруктовим ароматом. Збалансоване поєднання  фруктової кислинки та гіркоти шоколаду. Tортіно Шоко-Тоффі: Iнгредієнти: Намелака з чорного шоколаду/ dark chocolate namelaka:           г Молоко / Milk                                                                                           1500 Сироп Глюкози / Glucose Syrup                                                           75 Шоколад Noir Perou […]

Шарлотка – легкий бісквітний пиріг з невеличкими шматочками пряженого яблука. Цей десерт готується з недорогих інгредієнтів, більшість з яких завжди є під рукою. Ось кілька дрібничок, які допоможуть приготувати незрівнянну Шарлотку: – використовуйте яйця кімнатної температури; – використовуйте електричний міксер: він допоможе включити більше повітряних бульбашок у збиті яйця, що в свою чергу зроблять Шарлотку більш легкою і повітряною; – не перемішуйте, поки додаєте борошно до яєць, просто обережно додайте борошно, поки воно з’єднається з яйцями; – використовуйте правильну форму для випічки. Цей рецепт призначений для сковороди діаметром 23 см, круглої форми для випічки діаметром 21 – 23 см або […]

Коли засновники компанії “Чумак”, молоді шведські підприємці Йохан Боден та Карл Стурен, вперше приїхали до України у 1993 р., їм було всього близько 20 рокiв. Обидва вони займалися сімейним бізнесом з виробництва овочів у Швеції. Коли вони потрапили до України, то знайшли нові можливості та плацдарм для створення власної компанії. Поступово народилася ідея назви компанії “Чумак”. Ця назва має коріння в українській історії та тісно пов’язана із регіоном, де розташована компанія. “Чумак” відзначає свій день народження 29 травня, тому що у цей день в 1996 роцi була заснована українська компанія ЗАТ “Чумак” із стартовим капіталом 4.1 мільйона доларів США. Подальша […]

Дріжджі Саф-Момент є продуктом компанії Lesaffre — підприємства світового рівня з понад 160-річним досвідом виробництва дріжджів. У своїй діяльності підприємство Lesaffre враховує потреби кожного клієнта — від великих хлібозаводів до домогосподарок. Продукція компанії продається у понад 180 країнах світу. Продукція компанії Lesaffre виробляється виключно із сировини високої якості згідно з європейськими стандартами і не містить консервантів. Велика увага приділяється санітарно-гігієнічним нормам, вдосконалюються процеси виробництва, безперервно контролюються умови зберігання та транспортування. Для виробництва дріжджів Саф-Момент використовують спеціально розроблені штами дріжджів. Дріжджі Саф-Момент — це натуральний продукт, з якого завдяки унікальній технології видалено частину вологи, а вакуумна упаковка дозволяє дріжджовим клітинам зберігати […]

«Компанія Ензим» – підприємство, яке завдяки сумлінній праці та інноваційним ідеям утвердилося на ринку професійного хлібопечення, як один з найкращих виробників дріжджової продукції. Щороку з дріжджів компанії виготовляється близько 2,5 млн т хліба. Найвагомішим показником стрімкого розвитку «Компанії Ензим» є значно збільшена за останні роки частка експорту продукції, яка сьогодні складає близько 40% виробництва дріжджів підприємства. Продукція компанії постачається у такі країни Європи, як Нідерланди, Бельгія, Німеччина, Польща, Чехія та Словаччина. Близько 60% вітчизняного ринку дріжджів забезпечується продукцією «Львівські дріжджі». Основною діяльністю підприємства є виготовлення пресованих та сухих дріжджів. Асортимент дріжджів компанії представлений такими продуктами: 1. Пресовані хлібопекарські дріжджі «Екстра» […]

Одним із напрямків виробництва ТзОВ “Олімпіум” є Сухі креми, які пришвидшують і полегшують процес виробництва хлібобулочних та кондитерських виробів, тортів, тістечок тощо. Крем заварний порошкоподібний Екстра характеризується приємним молочно-ванільним смаком і ароматом, ніжним кольором жовтого відтінку. Застосовується для приготування вишуканих кремів, наповнення еклерів, перемащування різних видів тістових заготовок тортів, десертів, а також в якості наповнювача для пампушків. Крем Екстра стабільний в процесі випічки та заморозки. Дозування: 350 г на 1 літр води або молока. Крем холодного приготування Сметанковий термостабільний – делікатний порошкоподібний крем, особливістю якого є висока стабільність, делікатна і пухка структура, а також неповторний сметанковий смак. Досконалий для наповнення […]

Компанія Farm Frites була створена в 1971 році. В основу її лягли такі справжні цінності, характерні для сільської місцевості, як чистота, чесність, сім’я і любов до землеробства. Компанія дбає про навколишнє середовище і місцеві спільноти, прагне працювати в інтересах клієнтів, споживачів, фермерів, працівників і сусідів.        

Farm Frites – експерт світового рівня
Farm Frites – експерт світового рівня
Ми використовуємо файли cookie для покращення роботи сайту. Продовжуючи відвідування нашого сайту, Ви погоджуєтеся з використанням даних. Дізнатися більше