Рослинні вершки набирають популярності | Центр Пекарів "Аріанта"

Рослинні вершки набирають популярності

Рослинні вершки набирають популярності

Рослинні вершки – це швидкозростаючий сегмент продуктів. На сьогоднішній день алергія на коров’яче молоко, непереносимість лактози, калорійність і поширеність гіперхолестеринемії, більша перевага вегетаріанських дієт вплинула на споживачів при виборі альтернатив коров’ячого молока. Спостерігається тенденція до зростання попиту на рослинні вершки, які можуть слугувати недорогим замінником тваринних.

Переваги рослинних вершків полягають в довготерміновому зберіганні, меншій вартості, меншій калорійності, чудово підходять для вегетаріанців та людей з непереносимістю лактози тощо. Вершки на рослинній основі легко збиваються, мають чудовий смак, та збільшуються в об’ємі мінімум в три рази. Використовуються як в кулінарії, так і для приготування найрізноманітніших солодощів, і навіть коктейлів.

На ринку представлені вершки різної жирності як з цукром, так і без; кондитерські, кулінарні, універсальні. При виборі потрібно звертати увагу на жирність, вміст цукру, термін зберігання, метод застосування тощо. Наші спеціалісти залюбки допоможуть підібрати правильний продукт для як професійного кухаря або кондитера, так і для домашнього майстра.

 

 

Рослинні вершки набирають популярності

Блог
Мікроразмітка Schema.org для Блогу

Рослинні вершки – це швидкозростаючий сегмент продуктів. На сьогоднішній день алергія на коров’яче молоко, непереносимість лактози, калорійність і поширеність гіперхолестеринемії, більша перевага вегетаріанських дієт вплинула на споживачів при виборі альтернатив коров’ячого молока. Спостерігається тенденція до зростання попиту на рослинні вершки, які можуть слугувати недорогим замінником тваринних. Переваги рослинних вершків полягають в довготерміновому зберіганні, меншій вартості, меншій калорійності, чудово підходять для вегетаріанців та людей з непереносимістю лактози тощо. Вершки на рослинній основі легко збиваються, мають чудовий смак, та збільшуються в об’ємі мінімум в три рази. Використовуються як в кулінарії, так і для приготування найрізноманітніших солодощів, і навіть коктейлів. На ринку представлені […]

Рослинні вершки – це швидкозростаючий сегмент продуктів. На сьогоднішній день алергія на коров’яче молоко, непереносимість лактози, калорійність і поширеність гіперхолестеринемії, більша перевага вегетаріанських дієт вплинула на споживачів при виборі альтернатив коров’ячого молока. Спостерігається тенденція до зростання попиту на рослинні вершки, які можуть слугувати недорогим замінником тваринних.

Переваги рослинних вершків полягають в довготерміновому зберіганні, меншій вартості, меншій калорійності, чудово підходять для вегетаріанців та людей з непереносимістю лактози тощо. Вершки на рослинній основі легко збиваються, мають чудовий смак, та збільшуються в об’ємі мінімум в три рази. Використовуються як в кулінарії, так і для приготування найрізноманітніших солодощів, і навіть коктейлів.

На ринку представлені вершки різної жирності як з цукром, так і без; кондитерські, кулінарні, універсальні. При виборі потрібно звертати увагу на жирність, вміст цукру, термін зберігання, метод застосування тощо. Наші спеціалісти залюбки допоможуть підібрати правильний продукт для як професійного кухаря або кондитера, так і для домашнього майстра.

 

 

close
Рослинні вершки набирають популярності

    Увага! Мінімальна сума замовлення становить: 500 грн
    close
    Рослинні вершки набирають популярності
    Ми використовуємо файли cookie для покращення роботи сайту. Продовжуючи відвідування нашого сайту, Ви погоджуєтеся з використанням даних. Дізнатися більше