Одним із напрямків виробництва ТзОВ “Олімпіум“ є Сухі креми, які пришвидшують і полегшують процес виробництва хлібобулочних та кондитерських виробів, тортів, тістечок тощо.
Крем заварний порошкоподібний Екстра характеризується приємним молочно-ванільним смаком і ароматом, ніжним кольором жовтого відтінку. Застосовується для приготування вишуканих кремів, наповнення еклерів, перемащування різних видів тістових заготовок тортів, десертів, а також в якості наповнювача для пампушків. Крем Екстра стабільний в процесі випічки та заморозки. Дозування: 350 г на 1 літр води або молока.
Крем холодного приготування Сметанковий термостабільний – делікатний порошкоподібний крем, особливістю якого є висока стабільність, делікатна і пухка структура, а також неповторний сметанковий смак. Досконалий для наповнення та перекладання різних видів десертного тіста. Дозування: 350 – 400 г на 1 літр води або молока.
Крем заварний ванільний Соната термостабільний холодного приготування у вигляді порошку, який зберігає свої властивості при випіканні та заморожуванні, простий у приготуванні. Крем має широкий спектр застосування від класичної рецептури до поєднання з маргарином, маслом або вершками. Дозування: 350 – 400 г на 1 літр води або молока.
Крем заварний ванільний Фортуна термостабільний високої якості холодного приготування у вигляді порошку для швидкого приготування ванільних кремів, який зберігає свої властивості при випіканні та заморожуванні. Крем має широкий спектр застосування окрім класичного, в поєднанні з маргарином або маслом, вершками, та іншими молоковмісними продуктами. Дозування: 350 – 400 г на 1 літр води або молока.
Cтабілізатор вершків для приготування мусів та суфле дозволяє приготувати якісні по своїх смакових властивостях десерти та різновиди вершкового крему з різними смаками – нейтральний, тірамісу, кисломолочний сир, адвокат, вишня, йогурт, банан, персик, полуниця. Креми приготовані за допомогою стабілізатора стійкі до заморожування та розморожування.
Сухі креми Олімпіум спеціально адаптовані для роботи в умовах українського ринку та дозволяють отримати економічний і високотехнологічний продукт.