



Історія Dallagiovanna пов’язана з історією борошна з 1832 року, коли, перемелюючи зерна, сім’я почала представляти передові позиції нового промислового духу, який вперше брав Європу штурмом і об’єднуючи науку і майстерність. Протягом багатьох років це ремесло продовжувалося новими поколіннями з таким самим новаторським і традиційним підходом. Сьогодні Molino Dallagiovanna пропонує виробництво понад 300 видів борошна, затверджених стандартами якості, оброблених найкращими методами виробництва і постійно перевірених в лабораторії млина. За майже двісті років Molino Dallagiovanna стали однією з найбільш продуктивних і прогресивних компаній-виробників борошна, здатних експортувати цінності і досконалість італійської кухні, що свідчить про їх інтуїцію і стабільність.
Компанія використовує тільки відібрані зерна, деякі з яких вирощуються в контрольованій виробничій лінії ексклюзивно для млина. Компанія завжди просить постачальників надавати паспорт на пшеницю, з відомостями про її походження та будь-які види лікування, які зазнали зерна. Зерна зберігаються в природному вигляді, з прохолодним повітрям і без пестицидів. Dallagiovanna унікальні тим, що очищають зерна водою, і як тільки ендосперм добре змочений, відбувається повільне і рівномірне подрібнення, без пошкодження органолептичних властивостей зерна. Компанії постійно діє Контроль Якості, завдяки професіоналам у Виробничому Відділі, Науково-Дослідній Лабораторії та експертам з Мистецтва Випічки, які працюють разом, щоб зробити кожен бленд борошна досконалим.