Країна походження
Італія
Сайт компанії
https://www.dallagiovanna.it/

Історія Dallagiovanna пов’язана з історією борошна з 1832 року, коли, перемелюючи зерна, сім’я почала представляти передові позиції нового промислового духу, який вперше брав Європу штурмом і об’єднуючи науку і майстерність. Протягом багатьох років це ремесло продовжувалося новими поколіннями з таким самим новаторським і традиційним підходом. Сьогодні Molino Dallagiovanna пропонує виробництво понад 300 видів борошна, затверджених стандартами якості, оброблених найкращими методами виробництва і постійно перевірених в лабораторії млина. За майже двісті років Molino Dallagiovanna стали однією з найбільш продуктивних і прогресивних компаній-виробників борошна, здатних експортувати цінності і досконалість італійської кухні, що свідчить про їх інтуїцію і стабільність.

Компанія використовує тільки відібрані зерна, деякі з яких вирощуються в контрольованій виробничій лінії ексклюзивно для млина. Компанія завжди просить постачальників надавати паспорт на пшеницю, з відомостями про її походження та будь-які види лікування, які зазнали зерна. Зерна зберігаються в природному вигляді, з прохолодним повітрям і без пестицидів. Dallagiovanna унікальні тим, що очищають зерна водою, і як тільки ендосперм добре змочений, відбувається повільне і рівномірне подрібнення, без пошкодження органолептичних властивостей зерна. Компанії постійно діє Контроль Якості, завдяки професіоналам у Виробничому Відділі, Науково-Дослідній Лабораторії та експертам з Мистецтва Випічки, які працюють разом, щоб зробити кожен бленд борошна досконалим.

Маєте питання щодо виробника? Ми вам передзвонимо.

Борошно італійське для піци TM Dallagiovanna 00 laNapoletana 25,0 кг
Борошно італійське для піци TM Dallagiovanna 00 laNapoletana 25,0 кг
Ми використовуємо файли cookie для покращення роботи сайту. Продовжуючи відвідування нашого сайту, Ви погоджуєтеся з використанням даних. Дізнатися більше