У самому серці Італійської Долини Їжі між Моденою та Пармою компанія Simonini виробляє широкий асортимент традиційних м’ясних делікатесів.
На сьогоднішній день група складається з 5 потужностей, дві з яких є одними з найбільш передових та інноваційних в Італії, постійно виробляючи більше 2000 продуктів. Simonini є лідерами у виробництві в’яленої шинки, нарізаного на кубики м’яса та інших традиційних італійських продуктів, таких як салямі, мортадели та вареної шинки. З 1927 року минуло майже сто років, коли Селестіно та Чезаріна створили основи свого бізнесу в Кастельветро-ді-Модена. Сучасна технологія виробництва та найсучасніші системи, що поважають навколишнє середовище та найважливіші харчові стандарти, чудово поєднуються із відданістю, наполегливою працею, завзяттям та повагою до традицій, що передаються в родині Simonini протягом багатьох років.